logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Кандидат на голову Самбірської РДА каже, що проти нього готують провокації

25-10-2019 19:171287

Кандидат на голову Самбірської РДА каже, що проти нього готують провокації

У мережі Фейсбук з’явилася інформація, що проти кандидата на посаду голови Самбірської РДА готують провокації.

 

Про це повідомив сам Андрій Жепко: «Як мені стало відомо з власних джерел, проти мене готують провокативні дії. Окремим людям заважає моя професійна журналістська діяльність, принципова позиція, яка зачіпає їхні меркантильні «бізнесові» інтереси, ламає схеми, тому від них можна очікувати будь-чого. Вони готові різними методами спробувати вибити мене з кандидування на посаду голови Самбірської РДА.

Інформую громаду, що у будь-яку годину проти мене може бути викинута брехлива інформація. Навіть сьогодні-завтра планують завезти групу молодиків, які намагатимуться мене дискредитувати. Але я не боюся, бо не відчуваю зерна неправди за собою.

Йдемо вперед із бажанням працювати для громади. Вірю у власні сили та силу громади, не боюся труднощів, відчуваю надійне плече команди, яка мене підтримує.

Разом здолаємо все!!!»

Нагадаємо, 23 жовтня з’явилася інформація, що Кабмін погодив Андрія Жепка на посаду голови Самбірської РДА. Йому  29 років, закінчив економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Головний редактор місцевого часопису «Самбірська газета».

Leopoilis.news