logo
30/04
29/04
26/04
25/04
2 ...

Замах на вбивство, хуліганство та викрадення авто: львів'янина засудили до 8 років

22-02-2024 19:43348

Замах на вбивство, хуліганство та викрадення авто: львів'янина засудили до 8 років
Фото: ілюстративне

37-річного львів’янина визнано винним у закінченому замаху на умисне вбивство, хуліганстві та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115, ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 289 КК України).

Йому призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі, інформує відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що у Львові обвинувачений під’їхав на автомобілі до будинку потерпілого, тричі вистрілив в нього з вогнепальної зброї та втік з місця події. Унаслідок цього чоловік отримав поранення, проте завдяки своєчасній госпіталізації у лікарню був врятований.

Після замаху на вбивство, чоловік поїхав до свого товариша на дачу, яка знаходиться в одному із сіл Городоцького району. Разом вони розпивали алкогольні напої. Проте згодом між ними виник конфлікт, в ході якого фігурант вдарив чоловіка в обличчя та погрожував вогнепальною зброєю. А згодом вистрілив у слід за ним, коли той втікав.

Окрім цього, львів’янин заволодів автомобілем свого знайомого, та проїхавши близько кілометра, залишив транспорт на дорозі та втік.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news