logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Зеленський провів селектор: заслухав інформацію про ситуацію на фронті та дав доручення

04-03-2024 15:15272

Зеленський провів селектор: заслухав інформацію про ситуацію на фронті та дав доручення
Фото: Укрінформ

Президент України Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду.

Про це він повідомив у Телеграм.

На нараді Зеленський отримав останню інформацію про рятувальну операцію в Одесі.  

«Розбір завалів завершили. Тепер важливо, щоб люди якнайшвидше отримали всю належну допомогу, зокрема й нове житло замість втраченого. Дав доручення голові ОВА взяти це на контроль», – зазначив він.  

За словами Зеленського, триває ліквідація наслідків обстрілу Курахового, де російські окупанти вдарили керованою авіабомбою по житловому кварталу. Там, на щастя, без жертв, але багато поранених. Людям так само надають усю необхідну допомогу.  

Президент також заслухав міністра та представників Міноборони щодо фактичних надходжень зброї та боєприпасів, а також запланованих надходжень у березні. Він також заслухав Головкома щодо оперативної обстановки на основних напрямках, аудиту Збройних Сил, ротації бригад і кадрових рішень у їхніх межах. Обов’язково – доповіді розвідок, СБУ та МВС. 

«Зерновий коридор» продовжує демонструвати хорошу динаміку – наближаємося до позначки в 30 мільйонів тонн вантажів, з них лише за лютий експортували понад 8 мільйонів тонн. Продовжуємо розвивати й альтернативні маршрути: Дунаєм і через Молдову», – зазначив Зеленський.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news