logo
26/04
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
2 ...

Львів'янка Наталія Морквич стала чемпіонкою Європи з парафехтування

09-03-2024 17:26215

Львів'янка Наталія Морквич стала чемпіонкою Європи з парафехтування
Фото: ЛОВА

Наталія Морквич разом з Євгенією Бреус, Надією Дьолог та Ольгою Єсіною вибороли золото у командних змаганнях з фехтування на шаблі. 

Про це повідомляє управління молоді та спорту Львівської ОВА.

«Львів’янка Наталія Морквич – чемпіонка Європи з парафехтування. Континентальна першість триває в Парижі. У перший день Наталія в особистих змаганнях на шаблі недотягнула до медалі, програвши у вирішальному бою з рахунком 14-15. Але у командній шаблі Наталя Морквич разом з Євгенією Бреус, Надією Дьолог та Ольгою Єсіною вибороли золото!» – йдеться у повідомленні.

Чоловіча команда з фехтування на шаблях завоювала також виборона золото на цих змаганням. У складі переможного квартету виступали спортсмени Львівщини Андрій Демчук та Антон Дацко, а також черкащанин Артем Манько та миколаївець Дмитро Серьоженко.

Андрій Демчук у фехтуванні на шаблі виборов срібну медаль та бронзу у фехтуванні на рапірі. Антон Дацко в цій же дисципліні завоював «бронзу".

«Усі троє спортсменів є представниками Львівського регіонального центру «Інваспорт», Андрій Демчук тренується під керівництвом Нікуліна Віктора, Антон Дацко – Колеснікової Світлани, а Наталія Морквич – Світлани та Пилипа Колеснікових»,  – каже начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Підготувала Леся Бурбан, Leopolis.news