logo
27/04
26/04
2 ...

На чемпіонаті Львівщини з черліденгу зібрали понад 70 тис. грн для ОХМАТДИТу

11-03-2024 18:19176

На чемпіонаті Львівщини з черліденгу зібрали понад 70 тис. грн для ОХМАТДИТу
Фото: Львівська ОВА

Змагання зібрали понад 1100 учасників з Львівщини, Івано-Франківська та Тернополя.

Упродовж 7-8 березня у Винниках відбувся відкритий чемпіонат Львівської області з черліденгу. Змагання зібрали понад 1100 учасників з Львівщини, Івано-Франківська та Тернополя. Турнір організували Львівська обласна федерація черліденгу та клуб Lviv Angels, інформує пресслужба Львівської ОВА.

Чемпіонат Львівської області став хорошою підготовкою для клубів до Чемпіонату України, який прийматиме Львів 16-17 березня.Медалі розігрували у змаганнях команд, квартетів, дуетів та соло. Спортсмени виступали у двох напрямках черліденгу: чер (акробатичний черліденг) та черданс (танцювальний черліденг). У чердансі учасники змагалися у фрістайлі, джазі та хіп-хопі.

Львівщину представляли клуби Lviv Angels, Nancy Dolls, Acro Moves, BeLLa, Splesk emojis, Олімп-л, Mavky, Fenix, ДЮСШ «Тризуб Плюс». Сумарно черлідерки нашої області завоювали понад 180 комплектів медалей.

Найбільша кількість нагород на рахунку черлідерів Lviv Angels – 93 комплекти медалей: 42 золота, 29 срібла та 22 бронзи.

Ще один львівський клуб Nancy Dolls – здобув 48 комплектів нагород: 26 золотих, 12 срібних та 10 бронзових.

Медальні досягнення інших клубів Львівщини:

Acro Moves — 12 медалей*: 5 — золотих, 5 срібних та 2 бронзових.

BeLLa — 8 медалей: 1 золота, 6 срібних, 1 бронзова.

Mavky — 8 медалей: 4 золотих, 2 срібних, 2 бронзових.

Splesk emojis — 6 медалей: 3 срібних, 3 бронзових.

Fenix — 4 медалі: 1 золота, 1 срібна, 2 бронзових

Олімп-л — 2 медалі: 1 срібна, 1 бронзова

ДЮСШ «Тризуб Плюс» – 1 медаль: срібна.

З нагородами львівського чемпіонату повернулися додому й черлідери Івано-Франківська та Тернополя: команда «Fire Cats» здобула 14 медалей (5 золотих, 5 срібних та 4 бронзових), а «Fit-Kid» – 4 (3 золотих, 1 бронзову).

«Вже не вперше змагання з черліденгу на Львівщині мають благодійну складову. Цього разу донатили на ремонт палати у відділенні раннього дитинства Львівського ОХМАТДИТу. Лише за час змагань на Монобанку та у скриньки зібрали понад 70 тисяч гривень донатів для діток. Збір продовжили, аби досягнути мети у 100 тисяч гривень. Дякуємо організаторам за таку чудову ініціативу і що привчаєте дітей до добрих справ змалечку», – зазначав керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

Ви також можете долучитися до збору за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/6giNnycLNg 

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news