logo
27/04
26/04
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
2 ...

Український прикордонник виборов «золото» на Чемпіонаті Європи з джиу-джитсу

11-03-2024 21:35178

 Український прикордонник виборов «золото» на Чемпіонаті Європи з джиу-джитсу
Фото: ДПСУ

Учора завершився Чемпіонат Європи з джиу-джитсу, який проходив у Бельгії. Участь в змаганнях брали команди з 20 країн, серед яких і збірна України

Як інфомрує Держприкордонслужба, у складі української збірної виступив прикордонник з Волині Богдан Мочульський. Хлопець з дитинства займається джиу-джитсу. У свої 27 Богдан є Заслуженим Майстром спорту України та нагороджений орденами «За заслуги» ІІІ та II ступенів. За час спортивної кар’єри ставав неодноразовим переможцем чемпіонатів Світу та Європи з вказаного виду бойового мистецтва.

Показав свій бойовий дух та спортивну підготовку Богдан й на цьому Чемпіонаті. За результатами нелегкої боротьби прикордонник виборов перемогу у ваговій категорії 64 кг.



«Дуже радий, що мав можливість поїхати на ці змагання і представляти Україну в такий складний для нас час. Додавала впевненості у свої сили й підтримка тренерів, спортсменів і глядачів інших країн. Переповнювали емоції й тоді, коли під звучання гімну України підіймався на п’єдестал», – поділився враженнями військовослужбовець.

Нині Богдан проходить службу на посаді інструктора з фізичної підготовки і спорту Волинського прикордонного загону. Разом з колегами навчає прикордонників, тренує й удосконалює їхню фізичну підготовку та витривалість.

Leopolis.news