logo
27/04
26/04
2 ...

У Мостиській лікарні відкрили оновлене дитяче відділення після поточного ремонту

13-03-2024 16:02868

У Мостиській лікарні відкрили оновлене дитяче відділення після поточного ремонту
Фото: автора

12 березня відбулось урочисте відкриття дитячого відділення КНП «Мостиська міська лікарня» після поточного ремонту. Відділення оновлене повністю: проведено  ремонт у палатах, замінено сантехніку, комунікації з водопостачання та каналізації, інші роботи з внутрішнього оздоблення.  

Ремонт дитячого відділення було розпочато у листопаді 2023 року завдяки співпраці двох громад Мостиської міської та Шегинівської сільської рад. Роботи проводили господарським способом. Шегинівська сільська рада надала субвенцію на закупівлю будівельних матеріалів в сумі 1 млн 200 тис. грн, а Мостиська міська рада залучила благодійні кошти для виконання всіх ремонтних робіт.

«Завдяки плідній співпраці Мостиської міської ради та Шегинівської територіальної громади, платників податків та спонсорів відділення модернізовано, і у ньому створено комфортні умови для лікування дітей», – зауважила Мостиський міський голова Мирослава Пельц.

Відділення освятили священники о. Ярослав Качмар і о. Володимир Красуцький, поблагословили медпрацівників та всіх присутніх на добрі справи.

Медичний персонал привітали з такою подією Мостиський міський голова Мирослава Пельц та Шегинівський сільський голова Оксана Павуцьо.

Тут необхідне лікування отримуватимуть діти, мешканці громад. Здоров’я дітей завжди було і залишається пріоритетом, тому навіть у цей нелегкий час, коли в країні війна, було втілено цей проект в життя, дякуючи спонсорським внескам, благодійним коштам від фірм, підприємців, депутатів, всіх небайдужих людей, які долучилися до ремонту дитячого відділення.

Підготувала Галина СОРОКА, Leopolis.news