logo
27/04
26/04
2 ...

Головою Професійно-етичної комісії Поважної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» втретє стала представниця ЛНМУ

19-03-2024 16:13157

Головою Професійно-етичної комісії Поважної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» втретє стала представниця ЛНМУ
Фото: відділ комунікації і промоції ЛНМУ ім. Данила Галицького

14 березня відбулося чергове засідання Поважної Ради Ордена Святого Пантелеймона. Честь медичної професії.

 

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету.

Під час засідання члени Поважної Ради на чолі з її головою Василем Князевичем обговорили низку актуальних питань, зокрема, склад Професійно-етичної комісії Поважної Ради Ордену на 2024 конкурсний рік. 

За результатами голосування вже втретє головою Професійно-етичної комісії Поважної Ради Ордену Святого Пантелеймона. було затверджено представницю Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького – завідувачку кафедри медичного права, доктора юридичних наук, професорку Ірину Сенюту. 

Професорка Ірина Сенюта вже четвертий рік поспіль є членкинею Професійно-етичної комісії і втретє – її головою. 

Перед ПЕК вкотре стоїть неабияка відповідальність – долучитись до вибору кращих з кращих, а цьогоріч не лише національних претендентів/претенденток на Відзнаку, а й міжнародних, адже запрацювали міжнародні ради Ордену.

"Щиро вітаємо пані Ірину з високою і відповідальною місією – безпосередньою дотичністю до обрання кращих у медичній професії та нагородження омріяною для багатьох Відзнакою, що символізує людяність і професіоналізм!", - йдеться у повідомленні.

Довідка: Професійно-етична комісія – дорадчий орган, який створюється за рішенням Поважної Ради, проводить розгляд скарг на предмет порушення проведення конкурсного відбору, зокрема скарг на роботу Регіональних рад та Національно-експертної комісії; у випадку виникнення професійно-етичних конфліктів, всебічно розглядає такі ситуації, надає Поважній Раді оцінку та рекомендує рішення у кожному випадку. 

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news