logo
27/04
26/04
25/04
2 ...

У Бродах полеглого Героя-штурмовика Віталія Дерейка містяни зустрічали навколішки

21-03-2024 15:32350

У Бродах полеглого Героя-штурмовика Віталія Дерейка містяни зустрічали навколішки

Щойно вчора у Бродах містяни провели в останню дорогу полеглого Героя-авіатора Юрія Тимуся, як знову в Бродівській громаді сумна звістка про ще одного полеглого воїна-краянина, який вернувся до рідної домівки, як кажуть в українській спільноті, «на щиті».

У четвер, 21 березня, бродівчани навколішки зустріли останки полеглого Героя – стрільця-снайпера десантно-штурмового підрозділу Збройних сил України Віталія Дерейка, який загинув у бою із московськими зайдами під час виконання бойового завдання на Донеччині ще пів року тому – 10 вересня 2023 року.  Йому було 44 роки.

Похоронну процесію із тілом захисника Вітчизни мешканці Бродівської громади зустріли в центрі Бродів і врочистою ходою провели до міської церкви Святого Юрія УГКЦ, де настоятель храму отець Роман Біль, спільно із іншими священниками, відслужили чин похорону.

Похоронили воїна-штурмовика Віталія Дерейка на Бродівському центральному кладовищі, де покояться інші воїни, які віддали своє життя за нашу волю та свободу в запеклих боях у новітній московсько-українській війні.

У скорботі за полеглим воїном Віталієм Дерейком залишилися донечка шкільного віку, син-студент, дружина, батьки та родина.

Михайло Шишка, журналіст, спеціально для Leopolis.news

Фото автора