logo
27/04
26/04
2 ...

У Шегинівській ТГ пройшов ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч»

22-03-2024 13:25489

У Шегинівській ТГ пройшов ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч»
Фото: Олексія Буцика

На спортивному майданчику Волицького НВК (Шегинівська ТГ) відбувся ІІ (територіальний) етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнська шкільна ліга з футзалу». У турнірі брали участь  команди закладів загальної середньої освіти Шегинівської ТГ. (Змагання проводились на міні-футбольному полі за правилами гри у футзал).

Змагання були присвячені пам’яті воїна-захисника, добровольця Сергія Яріша, 1992 р.н.,  уродженця Шегинь. Сергій займався спортом, любив грати у футбол за команду «Рух» с. Шегині. Був у лавах АТО у 2014-2019 році, він захищав нашу землю на сході України. З початку повномасштабного вторгнення не зміг залишатися за кордоном, і з перших днів війни, поповнив ряди добровольців ЗСУ, куди йдуть найсміливіші та найвідданіші Батьківщині люди. Служив в 503 Батальйоні Морської Піхоти. Виконуючи чергове бойове завдання Яріш Сергій загинув у с. Урожайне, Волноваського району, Донецької області у 2023 році.

Спортивний захід розпочався виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання на вшанування тих, хто віддав життя за волю нашої країни.

До учасників з привітальним словом звернулись: Шегинівський сільський голова Оксана Павуцьо, керівник закладу Волицького НВК Юлія Мусійовська.

За результатами призові місця посіли: І місце – Балицький НВК; ІІ місце – гімназія с. Мишлятичі; ІІІ місце – Волицький НВК.

Кращим бомбардиром став Сигляник Іван (Балицький НВК) – 11 м’ячів, кращим гравцем – Єдинак Матвій (гімназія с. Мишлятичі) та кращим воротарем – Дашкін Максим (Волицький НВК), які були нагороджені пам’ятними статуетками.

Попереду на юних спортсменів чекають нові виклики та емоції у наступних етапах змагань.

Підготувала Галина СОРОКА, Leopolis.news