logo
26/04
2 ...

Кафедра реабілітації та нетрадиційної медицини факультету ПДО ЛНМУ провела профорієнтаційні зустрічі для випускників

26-03-2024 12:17168

Кафедра реабілітації та нетрадиційної медицини факультету ПДО ЛНМУ провела профорієнтаційні зустрічі для випускників
Фото: відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького

У Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького відбулися профорієнтаційні зустрічі для студентів-випускників. Їх організувала кафедра реабілітації та нетрадиційної медицини факультету післядипломної освіти.

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

20 березня студенти 6 курсу разом з асистентом кафедри реабілітації та нетрадиційної медицини Павлом Лабінським відвідали реабілітаційний центр  Superhumans, де ознайомилися з роботою протезної майстерні, а також сучасними методами реабілітації пацієнтів після протезування кінцівок.

Кількома днями раніше, 14 березня кафедра фізичної та реабілітаційної медицини провела профорієнтаційну зустріч із студентами на платформі Zoom.

Головним спікером зустрічі була доцент кафедри, керівник клініки реабілітації  гострих станів та відновного лікування дітей КНП ЛОР «Клінічний центр дитячої медицини» лікарні «ОХМАТДИТ», голова Львівської філії ГО Українське товариство фізичної та реабілітаційної медицини Оксана Гдиря. Співдоповідачі – генеральний директор КНП ЛОР  «Клінічний центр дитячої медицини» Роман Кізима та медичний директор реабілітаційного центру Superhumans Андрій Віленський.

Усі акції були проведені, аби докладніше ознайомити студентів з надзвичайно актуальною та потрібною сьогодні лікарською спеціальністю «Фізична та реабілітаційна медицина» та перевагами проходження інтернатури за цією спеціальністю.

До заходів змогли долучилися всі зацікавлені випускники вишу.

Leopolis.news