logo
26/04
2 ...

У Львові завтра діятиме мобільний центр крові

26-03-2024 11:49344

У Львові завтра діятиме мобільний центр крові
Фото: ЛМР

Мешканців та гостей міста запрошують на другу тестову донацію крові у Львові. Вона відбудеться завтра, 27 березня, у мобільному центрі крові, що діятиме з 09:00 до 12:00 на території лікарні святого Пантелеймона (вул. Миколайчука, 9).

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Запрошуємо всіх, хто має можливість та бажання допомогти, приєднатися до нашої спільної справи. Ваша кров може врятувати життя. А мобільний центр крові – це перший крок для забезпечення доступної та комфортної здачі крові у різних локаціях області», - зазначають організатори.

Зареєструватись та обрати зручний для себе час можна за посиланням

Під час донації донорів буде супроводжувати команда медичних фахівців з міського центру служби крові Першого медичного об’єднання Львова.

До слова, мобільний центр крові містить: 5 ліжок для зручного та безпечного процесу донації, місце для відпочинку після процедури, сучасні умови та холодильник для зберігання донорської крові.

Проєкт «Твоя кров. Моє життя. Наша перемога» реалізується спільно у партнерстві Першого медичного об'єднання Львова, ГО «Народна самооборона Львівщини», ДонорUA та ГО «Ветеран Медіа».

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news