logo
27/04
26/04
2 ...

Молодіжний центр Хирова вивчає думки і пропозиції молоді

26-03-2024 13:13487

Молодіжний центр Хирова вивчає думки і пропозиції молоді

Молодіжний центр м. Хирова Самбірського району прагне зрозуміти, що саме сьогодні, завтра і післязавтра потрібно буде молоді громади. Більш ефективного способу, ніж запитати, порадитися  про це у неї самої, вважають, немає.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

Для пожвавлення діяльності Молодіжного центру тут організували анонімне опитування, яке триватиме до 5 квітня. Відтак юнакам і дівчатам належить через соціальні мережі відповісти на певні питання. Думка кожного важлива. Результати неодмінно будуть опрацьовані та враховані у подальшій роботі молодіжного осередку. Це дозволить  планувати проведення цікавих заходів для юних.  

Нагадаємо, що Молодіжний центр Хирова увійшов до числа тих, що  отримав фінансування від Управління молоді та спорту Львівської ОДА у співпраці з партнерами UNICEF Ukraine та Платформа Ініціатив "Теплиця". Така підтримка дала старт великої роботи, яка на сьогодні актуальна. 

Молодіжний центр вже провів ряд заходів. Це насамперед інформативні, тренінги, зустрічі, дискусії заради важливої мети – залучити молодь до активного суспільно-корисного життя. 

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news