logo
27/04
26/04
2 ...

Підприємець Тарас Куцалаба для Добромильської ТГ придбав три дрони, а та їх передала ЗСУ

29-03-2024 12:19166

Підприємець Тарас Куцалаба для Добромильської ТГ придбав три дрони, а та їх передала ЗСУ
Фото: з відкритих джерел

На сесії Добромильської ТГ Самбірського району депутати вдруге розглянули звернення директора ТзОВ «Тетра» Тараса Куцалаби і ухвалили рішення про надання права йому на викуп 12. 65 га землі, які давно перебувають у постійному користуванні товариства.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

Загалом придбати цю земельну ділянку, на якій розміщений виробничий об’єкт ТзОВ, воно мало повне юридичне і першочергове право. Тим не менше на знак порозуміння та подальшої тісної співпраці з органом місцевого самоврядування очільник «Тетра» Тарас Куцалаба ще під час розгляду цього питання на засіданні земельної комісії в якості соціального пакета обіцяв придбати для громади три дрони. 

І слова свого дотримав. Тарас Куцалаба навіть сам привіз залізні «пташки».

Відтак Добромильська ТГ дрони оперативно передала волонтерам, а ті воїнам, які є вихідцями з населених пунктів громади та в складі ЗСУ захищають Україну. Це, зазначали депутати, може служити прикладом для інших.

Підприємець і надалі обіцяв підтримувати нові задуми і плани місцевої влади.

За словами заступниці голови Добромильської ТГ Тетяни Терлецької, до місцевого бюджету від ТзОВ в рік надходитими понад 800 тисяч гривень земельного податку. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news