logo
26/04
2 ...

Відбулось засідання Вченої ради Львівського ветуніверситету

29-03-2024 14:39330

Відбулось засідання Вченої ради Львівського ветуніверситету
Фото: Ігоря Сенкальського

28 березня 2024 року відбулося засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у складі 50 членів колегіального органу.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Згідно із порядком денним відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Олена Кіндрат ознайомила членів Вченої ради з Правилами прийому на навчання до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у 2024 році, акцентувала на нововведеннях та особливостях цьогорічної вступної кампанії. Вчена рада одноголосно затвердила пропоновані Правила.

Зі звітом про результати зимової заліково-екзаменаційної сесії 2023/2024 навчального року виступив проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк. Доповідач подав детальний аналіз успішності здобувачів вищої освіти пофакультетно і за курсами. Заслуханий звіт члени Веної ради затвердили одностайно.

Проректор Ігор Двилюк також представив для затвердження Положення про самостійну роботу здобувачів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Колегіальний орган ухвалив позитивне рішення щодо цього питання.

Стосовно організації функціонування навчально-практичного центру реабілітації та анімалотерапії Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Вченій раді доповів проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк. У процесі обговорення слово взяв виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак та аргументовано роз’яснив доцільність облаштування цього центру. Принагідно торкнувся питання ефективності використання деяких приміщень в університетському містечку та поділився планами відновлення роботи закладу харчування в одному з них.

У різному очільник Університету оголосив про припинення опалювального сезону в Університеті на підставі розпорядження міського голови Львова.

Виконувач обов’язків ректора Університету Іван Парубчак довів до відома присутніх, що у гуртожитку № 3 відновив діяльність медичний пункт, де фахові консультації чи допомогу надають висококваліфіковані лікар та медсестра.

Також голова Вченої ради анонсував видання історії Університету, яке готується до друку з нагоди відзначення 240-річчя відкриття кафедри ветеринарної медицини у Львові, та просив колег активно долучатися його підготовки і сприяти роботі редакційної колегії.

Серед вагомих подій для нашого закладу вищої освіти виконувач обов’язків ректора Університету назвав проведення Дня відкритих дверей 21 квітня 2024 року. Цей захід має посилити ефективність проведеної професійно-орієнтаційної діяльності та ще раз нагадати абітурієнтам про Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького як осередок здобуття знань та практичних навичок широкого спектра сучасних і конкурентоздатних спеціальностей.

Окрім робочих моментів, на засіданні колегіального органу голова Вченої ради, професор Іван Парубчак урочисто вручив атестат професора Ігореві Максимовичу, атестати доцента Ользі Яремко та Оксані Терлецькій, а також посвідчення і нагрудний знак майстра спорту України міжнародного класу Олегу Мосуру.

Leopolis.news