logo
30/04
29/04
26/04
25/04
2 ...

У Львові судитимуть 31-річну «закладчицю» психотропів

09-04-2024 15:451268

У Львові судитимуть 31-річну «закладчицю» психотропів
Фото: Поліція Львівської області

Обвинувачена перебуває під вартою, за скоєне їй загрожує покарання – позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 31-річна львів’янка у спеціально створених Telegram-каналах розміщувала повідомлення про продаж психотропної речовини PVP. Після надходження оплати вона робила «закладки» в різних районах Львова, а потім надсилала їхню геолокацію «клієнтам».

Поліцейські задокументували факти реалізації забороненої речовини, а під час санкціонованих обшуків виявили та вилучили в обвинуваченої більше пів кілограма підготовлених для збуту психотропів. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2, 3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Зловмисницю викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинами поліції Львівщини спільно з оперативниками кримінальної поліції та слідчими відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news