logo
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

MÉLOVIN масштабно відсвяткував своє 27-річчя у Львові (ФОТО)

12-04-2024 17:23225

MÉLOVIN масштабно відсвяткував своє 27-річчя у Львові (ФОТО)

11 квітня у львівському !FESTrepublic співак MÉLOVIN вперше дав сольний концерт на честь свого дня народження.

Цього разу, артист вирішив не лише приймати, а й дарувати подарунки, і тому презентував пісню, яку записав разом із європейською зіркою Oceana, підготував нову концертну програму і навіть влаштував зустріч з прихильниками. Не обійшлося і без сюрпризів самому MÉLOVIN, якому передали особливий подарунок від 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар», повідомили організатори. 

Своє 27-річчя MÉLOVIN вирішив відсвяткувати у Львові, де зібрав більше ніж 1500 друзів і прихильників. Артист підготував нові стильні образи та декорації, а також облаштував одразу дві сцени, одну з яких розмістили посередині залу, щоб всі прихильники мали нагоду побачити улюбленого співака ближче і насолодитися особливою атмосферою. 

Перша частина концерту відрізнялася своїми драйвом і енергією. У другій – MÉLOVIN вийшов на центральну сцену, на якій було розміщене фортепіано, для якого розробляється спеціальне срібне покриття. MÉLOVIN запалив серця прихильників кількома ліричними піснями, з-поміж них була пісня гурту «Океан Ельзи» - «Без бою», з якою співак починав свою співочу карʼєру на «Х-факторі».

Пізніше на сцену вийшла львівська волонтерка Аліна Власенко, яка мала особливий подарунок: “Сьогодні вночі я повернулася з Костянтинівки під Бахмутом. Маю сказати, що наш Мел дуже скромний. Він не любить говорити про те, що і як робить. Тому доведеться це зробити мені. Хлопці тобі дякують за допомогу. Цього разу я їм від тебе привезла РЕБи, старлінки, ну і квадрік. Хлопці знали, що у тебе день народження і просили привітати. Тут квіти, підписаний прапор славетного батальйону “Айдар”, їхній шеврон і ще просили тобі передати, що вони дякують за твою велику широку душу, за те, що ти є і не словом, а ділом! А ця картина від мене, підписана Валерієм Залужним – це з моєї особистої колекції і я тобі її дарую!” 

Такі слова волонтерки викликали бурхливі овації, а сам співак не зміг втримати сліз. MÉLOVIN вкотре подякував захисникам і продовжив концерт, доповненням якого стало виконання пісні VERKA SERDUCHKA – “DANCING LASHA TUMBAI” з гучним закликом “Russia Goodbye”. 

Наприкінці вечора MÉLOVIN зробив шанувальникам справжній подарунок. На великих екранах за спиною співака зʼявилася відома європейська співачка, виконавиця світового хіта “Cry Cry” і офіційного гімна Чемпіонату Європи з футболу 2012 “Endless Summer” – Oceana, з якою MÉLOVIN записав трек “All you need”. 

“Я довго не міг повірити, що це відбувається зі мною. Постійно згадував 2012 рік, коли я вперше полетів за кордон з моєю мамою. Це була Німеччина… я побачив її на сцені, і захопився! Це Oceana! І сьогодні ми з моєю мамою тут, в цій залі, а вона буде з нами на екрані”, – прокоментував MÉLOVIN перед першим публічним виконанням дуетного треку. 

Співак презентував шанувальникам пісню “All you need”, офіційний реліз якої відбудеться зовсім скоро. 

Leopolis.news

Фото: Федоров Давид та Ірина Савенко