logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Кабмін призначив нового голову УІНП

04-12-2019 14:161439

Кабмін призначив нового голову УІНП

Кабінет міністрів України призначив Антона Дробовича головою Українського інституту національної пам’яті.

 

«Кабмін призначив Дробовича Антона — головою Українського інституту національної пам’яті. Антон - доцент кафедри культурології Національного педагогічного університету імені Драгоманова», – написав нардеп.

Колишній екрівник УІНП Володимир В’ятрович так прокоментував рішення: «Антон Дробович - голова Український інститут національної пам'яті. Чергове неправильне кадрове рішення уряду в гуманітарній політиці. Це вже не помилка, а розворот в інший бік. В національній пам‘яті може не лишитися місця для України та українців».

Зазначимо, що до четвертого етапу конкурсу на зайняття посади голови Українського інституту національної пам'яті пройшло два кандидата: Антон Дробович та Василь  Яблонський.

Антон Дробович — кандидат філософських наук, експерт у сфері освіти і культури, дослідник міфології та сучасних комунікацій, арт-критик, член Правління Молодіжної Асоціації Релігієзнавців. Працює доцентом кафедри культурології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова та експертом Інституту суспільно-економічних досліджень.

 

Leopolis.news