logo
25/04
24/04
23/04
2 ...

«Кредобанк» знижує ставки за іпотечними кредитами

06-12-2019 12:47521

«Кредобанк» знижує ставки за іпотечними кредитами
Фото: ілюстративне

«Кредобанк» знижує відсоткові ставки та розширює пропозиції за кредитами на придбання житлової нерухомості для фізичних осіб.

Про це повідомляє пресслужба фінансової установи.

Відтепер у банку можна отримати іпотечний кредит за однією з найнижчих на ринку ставок – від 16% річних на перші три роки кредиту, а також рефінансувати існуючий іпотечний кредит на вигідніших умовах або отримати кредит на поточні потреби під заставу нерухомості.

Іпотечний кредит за ставкою від 16% річних можна отримати на придбання житла на вторинному ринку  за умови участі власними коштами від 40% вартості об’єкта кредитування. У разі участі власними коштами від 20% до 39% відсоткова ставка на перші 3 роки кредитування складе від 17% річних. При купівлі нерухомості на первинному ринку відсоткова ставка на перші 3 роки кредиту складе від 17% річних при участі власними коштами від 40% та від 18% річних при участі власними коштами від 20% до 39% вартості об’єкта, що купується. Після перших трьох років кредитування за іпотечним кредитом діє змінна відсоткова ставка, що розраховується на базі UIRD3M – індикативної ставки Українського індексу ставок за 3-місячними депозитами фізичних осіб, яка публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України. Термін кредитування – до 20 років.

Рефінансування під заставу нерухомості можливе для будь-яких кредитів, наданих фізичним особам банками та фінансовими компаніями. Рефінансуванню підлягає заборгованість, яка обслуговується без прострочень. Відсоткова ставка за таким кредитом складає від 16% річних та не змінюється протягом перших трьох років кредитування. Ставка за кредитом на поточні потреби під заставу  нерухомості – від 18% на першийрік кредитування. У подальші роки діє змінна відсоткова ставка, що розраховується на базі UIRD3M – індикативної ставки Українського індексу ставок за 3-місячними депозитами фізичних осіб, яка публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України. Термін кредитування – до 20 років для рефінансування та до 10 років для кредитування на поточні потреби.

Leopolis.news