logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Львівська обласна організація «Голосу» обрала нову Раду партії

08-12-2019 12:211325

Львівська обласна організація «Голосу» обрала нову Раду партії

Сьогодні відбулася Конференція львівської обласної територіальної організації «Голосу», на якій обрали Раду партії.

Як інформує прес-служба організації, нова Рада львівської обласної організації складається з 7 осіб:

Ярослав Рущишин, народний депутат України, громадський діяч, почесний сенатор УКУ, засновник Львівської бізнес-школи УКУ, в минулому - підприємець.

Андрій Шараскін (позивний «Богема») – одних з перших, хто став у лави партії “Голос”. Андрій – командир бойової роти, яка базувалася під Донецьким аеропортом, – став один із прототипів героя фільму «Кіборги».

Добош Ростислав, підприємець, засновником компанії "Компресорні Технології". Активний громадський діяч. Відновлював Українську Скаутську організацію Пласт. 

Йосипчук Орест, підприємець зі Стрия, депутат Стрийської міської ради VI демократичного скликання (2010-2015).

Хобзей Северин, підприємець-ресторатор, одружений, громадський діяч.

Миляник Захар, лікар-стоматолог, активний волонтер в допомозі медбатальйону АТО, помічник-консультант Ярослава Рущишина.

Дячишин Андрій, інженер-економіст. З 1992 року займається підприємницькою діяльністю у сфері експорту, керує проєктами інжинірингу та нерухомості.

Загалом, станом на сьогодні, в осередку 85% людей не були в політиці до того, як вступили в «Голос». Середній вік партійця - 35 років, а гендерне співвідношення 82% чоловіки, а 18% жінки.

Лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук під чай скайп включення зазначив, що місія «Голосу» – змінювати країну, місто, громаду на краще. “Наша місія у політиці – привести якомога більше чесних, професійних людей до влади. І у нас для цього є необхідні знання, досвід, професійна команда та міцне ідеологічне підґрунтя. Ми обов’язково переможемо”.

Leopolis.news