Департамент Львівської ОДА уклав угоду з фірмою з «чорного списку» АМКУ

http://leopolis.news/post/12837/departament-lvivsko-oda-uklav-ugodu-z-firmoyu-z-chornogo-spysku-amku

13/12/2019

Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Договір на суму 2,33 млн грн на виконання аварійних робіт з берегоукріплення відкосу насипу земляного полотна на дорозі Турка – Східниця підписали 18 листопада. Згідно з ним, роботи вестимуть на 38-му кілометрі дороги, де стався розмив річкою Східничанка.

Як зазначають журналісти видання, Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення АМКУ ще 25 липня визнала винними ПП «Єврошлях-ІВ» і ТОВ «Будтранс-ІВ» в антиконкурентних узгоджених діях на торгах з реконструкції школи в селі Нежухів Стрийського району. Змовники мали однаковий контактний номер телефону, а звітність подаківцям подавали з однієї IP-адреси. Крім того, директором обох компаній був Іван Кондрат.

«Обидві компанії були визнані порушниками ЗУ «Про захист економічної конкуренції», на них наклали штраф майже 70 тис. грн. Однак у своїй довідці на торги департаменту дорожнього господарства ПП «Єврошлях-ІВ» повідомило, що до такої відповідальності її не притягували, а тендерний комітет цього не перевірив і не відхилив пропозицію підприємства», – пишуть «НГ. Львів».

Leopolis.news