logo
26/04
25/04
2 ...

ЛКП «Лев» закривається на карантин: багато чотирилапих потребують нової домівки

14-12-2019 17:231008

ЛКП «Лев» закривається на карантин: багато чотирилапих потребують нової домівки
Фото: ЛКП Лев

ЛКП «Лев» готується до щорічного планового карантину, який триватиме з 1 по 14 січня.

Упродовж 2019 року підприємство прийняло 1300 безпритульних та понад 5500 домашніх тварин з різноманітними захворюваннями, повідомляє «Лев» на своїй сторінці у Facebook.

У підприємстві наголошують, що завдяки карантинним заходам та обов'язковій комплексній вакцинації практично зведено до нуля рівень інфекційних захворювань серед безпритульних собак Львова.

Отже: з 16 грудня по 14 січня ЛКП «Лев» призупиняє вилов безпритульних собак, за винятком випадків покусу; з 26 грудня по 14 січня призупиняє прийом безпритульних котів; з 1 по 14 січня призупиняє прийом господарських тварин.

ЛКП «Лев» та Перша комунальна ветеринарна клініка повноцінно відновить свою роботу з 15 січня 2020 року.

«Якщо проведення дезінфекційних заходів під час карантину в силах колективу ЛКП «Лев», то, окрім цього, є надважливе завдання, з яким без допомоги активних львів'ян нам не впоратися. Сьогодні у нас залишається багато неймовірних тварин, яких у зв‘язку з карантином доведеться випустити на місце відлову. Більшість собак та котів лише нещодавно викинуті з родин і їм буде важко звикати до умов вулиці, тим паче, у зимовий період. На підприємстві вони відновлюють віру в людей, тож ми не хочемо втратити їхню довіру», – наголошують у ЛКП «Лев».

Зважаючи на це, кожного львів’янина просять придивитися до чудових чотирилапих і, можливо, саме тут вас очікує найвідданіший друг чи приємний муркотун; максимального поширення дописів ЛКП про прилаштування тварин; стати тимчасовою родиною для когось із підопічних на час карантину.

Усі тварини, які зараз перебувають в ЛКП «Лев» здорові, вакциновані, стерилізовані та люблять спілкуватися з людьми. Інформацію про собак та котів, що мріють про родину можна переглянути тут.

Познайомитися з ними ви можете на вул. Промисловій щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

Leopolis.news