Для училища залізничного транспорту у Львові шукають директора

http://leopolis.news/post/14348/dlya-uchylyshcha-zaliznychnogo-transportu-u-lvovi-shukayut-dyrektora

14/01/2020

Відповідне оголошення оприлюднене на сайті Львівської міської ради 9 січня.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: вільне володіння державною мовою, вища освіта другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), стаж роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти чи у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років, або стаж роботи в системі професійної (професійно-технічної) освіти чи у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти не менше п’яти років, володіння відповідними організаторськими здібностями, моральні якості і фізичний стан особи дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 316.

За додатковою інформацією з питань проведення конкурсу (основних функціональних обов’язків, вимог, розміру та умов оплати праці) звертатись до Данилів Марії Василівни, телефон – 2975868, e-mail: dep. hp@lvivcity.gov.ua

Leopolis.news