logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

Для училища залізничного транспорту у Львові шукають директора

14-01-2020 21:451663

Для училища залізничного транспорту у Львові шукають директора
Фото: wz.ua

Департамент гуманітарної політики Львівської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора державного навчального закладу «Львівське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту» (79052, м. Львів, вул. Іванни Блажкевич, 14).

 

 

Відповідне оголошення оприлюднене на сайті Львівської міської ради 9 січня.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: вільне володіння державною мовою, вища освіта другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), стаж роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти чи у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років, або стаж роботи в системі професійної (професійно-технічної) освіти чи у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти не менше п’яти років, володіння відповідними організаторськими здібностями, моральні якості і фізичний стан особи дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 316.

За додатковою інформацією з питань проведення конкурсу (основних функціональних обов’язків, вимог, розміру та умов оплати праці) звертатись до Данилів Марії Василівни, телефон – 2975868, e-mail: dep. hp@lvivcity.gov.ua

Leopolis.news