logo
26/04
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
2 ...

ФК «Самбір» з новим головним тренером готується до футбольного сезону

15-01-2020 08:191515

ФК «Самбір» з новим головним тренером готується до футбольного сезону
Фото: Світлани Андрейчикової

Головна команда древнього міста ФК «Самбір» має нового тренера. Ним став Володимир Підкіпняк – триразовий чемпіон Львівщини, дворазовий володар «Кубка області», дворазовий найкращий бомбардир чемпіонату області з футболу. Йому допомагатиме  Юрій Войтович, який грав у складі професійних клубів прем’єр-ліги України.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Зміна тренерського штабу, збільшення бюджетного фінансування команді – важливі складові планової підготовки ФК до нового спортивного сезону. Торік він посів сьому сходинку в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Львівщини. 

Однак чисельних уболівальників цей результат не зовсім влаштовує. Тому міський голова Юрій Гамар, який вчора зустрівся з футболістами та разом підбили підсумки минулого спортивного сезону, обговорили проблемні питання, команді визначив нове  завдання – досягти більшого успіху. 

Наголошувалось, що зі свого боку влада надаватиме футболістам всебічну допомогу, в тому числі й фінансову. В рамках цільової програми наближається до завершення реконструкція міського стадіону. Невдовзі, за словами головного тренера  Володимира Підкіпняка, команда розпочне підготовку до нового футбольного сезону 2020. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news