logo
26/04
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
2 ...

На Самбірщині змагається рекордна кількість команд у спартакіаді імені Ярослава Хомина

08-02-2020 17:401870

На Самбірщині змагається рекордна кількість команд у спартакіаді імені Ярослава Хомина

Сьогодні на базі опорної школи м. Новий Калинів розпочалась традиційна, тринадцята, спартакіада серед команд сільських рад та ОТГ Самбірського району імені багаторічного голови районної організації ФСТ «Колос» Ярослава Хомина.

 

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

За словами організатора – головного колосівця Самбірщини Руслана Хомина, який продовжує започатковану батьком спортивну естафету, у цьогорічній спартакіаді бере участь рекордна кількість команд – 23. Вони змагаються в семи видах спорту.

Попередньо відбулись зональні змагання. В результаті до участі у фінальних поєдинках спартакіади потрапили сильніші команди. Важливо, що чи не вперше вони представляють малі села, які до того не відзначались спортивною активністю.

А це, за словами депутата Львівської обласної ради Олега Домчака, свідчить про те, що силові поєдинки спартакіади користуються популярністю серед сільської молоді. Відтак  добру справу потрібно підтримувати.

Зазначимо, що знову меценатами спартакіади стали Агроіндустріальний холдинг, що працює на теренах Самбірського району, – «ЗАХІД – АГРО МХП» та Благодійний фонд «Майбутнє для громади». Вони стали надійними партнерами товариства «Колос», оскільки вже третій рік поспіль долучаються до проведення спартакіади серед дорослих та молодіжних сільських команд.

В кінці дня, зазначив організатор спартакіади Руслан Хомин, стануть відомі переможці та призери у семи видах спорту, а також володар головного кубка ХІІІ іменної спартакіади Самбірщини.


 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news