На Львівщині громадськість зможе контролювати заходи протидії коронавірусу

http://leopolis.news/post/16743/na-lvivshchyni-gromadskist-zmoje-kontrolyuvaty-zahody-protydi-koronavirusu

25/02/2020

Як пояснюють у Громадській раді, усе через паніку, яка виникла внаслідок недостатнього інформування населення офіційними джерелами щодо готовності нашої області протидіяти «китайському вірусу».

«Більшість людей, банально, не знають реального стану речей, а також як визначити перші симптоми вірусу та куди звертатись у разі їх виявлення. Присутність представників громадськості матиме на меті не лише повернення довіри людей до вади, у цьому питанні, ай збір достовірних даних щодо поширення та боротьби з коронавірусом, аби населення Львівщини отримувало точну та об’єктивну інформацію», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наступного понеділка, 2 березня, на позачерговому засіданні правління Громадської ради при Львівській буде обговорюватись питання профілактики інфекційних та вірусних захворювань, зокрема й готовності Львівщини протидіяти розповсюдженню коронавірусу. Запрошенні голова Львівської ОДА, профільні заступник та голова департаменту, а також керівник Обласного центру громадського здоров’я та головний епідеміолог області. Також запрошуємо представників ЗМІ.

Leopolis.news