logo
25/04
24/04
2 ...

Де можна здати на утилізацію використані батарейки та лампи: графік стоянок екобуса в березні

28-02-2020 17:151043

Де можна здати на утилізацію використані батарейки та лампи: графік стоянок екобуса в березні
Фото: varianty.lviv.ua

Екобуси мають зупинки у всіх районах Львова, а також у Винниках, Брюховичах і Рудному.

 

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

 

Управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування ЛМР просить приносити відпрацьовані лампи і батарейки на утилізацію. Умови прийому використаних люмінесцентних трубчастих та компактних ламп і термометрів:

1. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються на безкоштовній основі лише від мешканців м. Львова, смт. Рудне, смт. Брюховичі та м. Виники (згідно з ухвалою Львівської міської ради від 25.01.2018 № 2910 «Про затвердження Комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування на території Львівської міської ради на 2018−2021 роки»);

2. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються в упаковках виробника чи іншій безпечній тарі;

3. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються від мешканців у кількості, яка не перевищує 10 одиниць кожного виду.

Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються від підприємств, установ, організацій усіх форм власності (бюджетні, приватні, тощо) шляхом укладання угод з ДП «Боднарівка» ЛКП «Зелений Львів» за розцінками, затвердженими рішенням виконавчого комітету від 02.12.2016 № 1139 «Про погодження вартості переробки відпрацьованих ртутьмісних відходів».

Leopolis.news