Фіналіст «Української пісні» SECRET FORÉST презентує нову пісню (ВІДЕО)

http://leopolis.news/post/17695/finalist-ukransko-pisni-secret-forst-prezentue-novu-pisnyu-video

13/03/2020

Про це повідомила промоменеджерка Галина Гузьо.

За її словами, музиканти SECRET FORÉST не бояться порушувати філософські теми у своїй творчості, основою якої стають особисті переживання, пошуки та здобутий досвід. Музика гурту стане близькою всім, хто намагається пізнати і зрозуміти свій внутрішній світ.

«Новий сингл «Мовріка» – це історія про човен, який заблукав у пустелі. Як часом буває у багатьох із нас, він у гонитві за міражами облишив надію знайти справжнє. Загублений у пустелі, в обіймах із гарячим піском – мріє про безкрає море та хвилі, про свою справжню домівку», – йдеться в повідомленні.

Поїздки на Схід України, нові друзі та співпраця з ними стали поштовхом до написання низки пісень – на основі пережитого та тамтешніх історій. Ці пісні увійдуть до нового альбому SECRET FORÉST.

«Подорожуючи Україною, я зрозумів, що усі ми такі несхожі один на одного! – розповідає вокаліст гурту Олександр Макаров. - Живемо у різних куточках не лише України, а й світу, маємо різний світогляд та вподобання, різні за віком, фахом, соціальним статусом. Але є те, що об’єднує. Те, що важко описати словами, але можна відчути. І у цьому ми схожі. Ми маємо духовний зв’язок. Духовна сила любові, єдності та натхнення – те, що здатне нас об’єднати та дати початок до змін на краще. Це не проста місія, та варто зробити перший крок – почати із себе…»

Leopolis.news