logo
25/04
24/04
2 ...

Оголошено міжнародний тендер на ремонт дороги «Мостиська – Краковець» на Львівщині

19-03-2020 21:251251

Оголошено міжнародний тендер на ремонт дороги «Мостиська – Краковець» на Львівщині
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила закупівлю послуг на поточний середній ремонт автомобільної дороги Мостиська – Краковець у рамках проєкту «Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури».

Як повідомляє Служба автомобільних доріг області, проект передбачає виконання ремонтних робіт дороги у рамках транскордонного співробітництва між Україною - Польщею – Білоруссю у співфінансуванні із Львівською обласною державною адміністрацією.

Як зазначив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза: «Справу, яка так довго очікувала своєї пори (від 2014 року), нарешті зрушено і станом на сьогодні ми оголосили міжнародний тендер, вартістю понад 150 млн грн, на проведення ремонтних робіт ділянки дороги Мостиська - Краковець, що відбувається у рамках співробітництва нашої держави з Польщею та Білоруссю. Разом з тим, маємо розпорядження Голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького про майбутнє співфінансування проєкту. Відтак, після визначення та затвердження переможця, орієнтовно у червні - липні, розпочнемо безпосередні будівельні роботи. Україна невпинно змінюється. Якісні зміни та автомобільні шляхи - запорука нашого успішного майбутнього».

На автомобільній дорозі Мостиська – Краковець, загальна довжина якої становить 19,1 км, виконають роботи з поточного середнього ремонту, в рамках якого буде відновлено дорожнє покриття, влаштовано тротуари, автобусні зупинки, водовідведення, а також проведені заходи із організації дорожнього руху.

Варто зазначити, Проєкт реалізується Службою автомобільних доріг у Львівській області у партнерстві з Асоціацією «Єврорегіон Карпати — Україна» і Підкарпатським управлінням воєводських доріг в Ряшеві за фінансової підтримки Європейського Союзу у Рамках Програми транскордонного співробітництва Польща — Білорусь — Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

Leopolis.news