logo
26/04
25/04
2 ...

На керівника Візового центру у Львові склали протокол про адмінпорушення (ФОТО)

19-03-2020 17:382815

На керівника Візового центру у Львові склали протокол про адмінпорушення (ФОТО)

Поліцейські склали на керівника Візового центру у Львові протокол про адміністративне правопорушення.

Як інформує поліція Львівської області, правоохоронці закликають громадян, а також керівників установ та закладів ретельно дотримуватись вимог постанови Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо уникнення зараження короновірусом.

Сьогодні, 19 березня, під час патрулювання міста поліцейські виявили скупчення людей на вулиці Джерельній у Львові. На місці події працювали слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції та працівники інших служб на чолі з т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитром Міхальцем. Правоохоронці встановили, що близько 250 осіб утворили чергу до Візового центру, який продовжував роботу з відвідувачами.

На керівника установи поліцейські склали адміністративний протокол за ст.44-3 (порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як повідомляли, сьогодні міська комісія ТЕБ та НС прийняла рішення на час карантину призупинити роботу усіх візових центрів на території Львова.

Leopolis.news