logo
25/04
24/04
2 ...

Відбудеться міжнародний вебінар «Пандемія COVID-2019: імунологічні та клінічні аспекти»

05-06-2020 09:17654

Відбудеться міжнародний вебінар «Пандемія COVID-2019: імунологічні та клінічні аспекти»

22 червня 2020 року відбудеться міжнародний вебінар «Пандемія COVID-2019: імунологічні та клінічні аспекти». 

Про це повідомляє відділ комунікації і промоції Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького з посиланням на інформацію організаційного комітету. 

Захід пройде під егідою Міністерства охорони здоров’я України, Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Лікарської комісії Наукового товариства імені Шевченка та Українського лікарського товариства у Львові, Конференц-бюро Львівської міської ради.

У програмі – низка доповідей високопрофесійних запрошених лекторів зі Швейцарії, Великої Британії, Німеччини, Індії. Очікується, що перед учасниками виступлять із доповідями іноземні спікери – О. Соутер (Швейцарія), А. Гаспарян (Великобританія), Д. Місра (Індія), Б. Хаїт (Німеччина) та провідні українські вчені у галузі імунології та інфекційних хвороб О. Голубовська, В. Чоп’як, О. Зінчук. 

Під час вебінару обговорюватимуться імунологічні та клінічні проблеми патогенезу, діагностики, лікування та профілактики нової коронавірусної хвороби – COVID-19.

Участь у вебінарі безкоштовна. Усі зареєстровані учасники отримають сертифікати (10 балів) впродовж тижня після завершення вебінару. 

Реєстрація обов’язкова за посиланням: 

https://forms.gle/tEu3JD55n4ne6MGy6

Дедлайн для реєстрації – 18.06.2020. 

Місце проведення: Доступ до вебінару здійснюється через Zoom. Зареєстрований учасник отримає на пошту лінк для доступу до платформи (напередодні вебінару).

Час проведення: 22.06.2020 о 14.00 год.

Робочі мови: англійська, українська.

Електронна адреса організаційного комітету: zimbaolena@gmail.com

Leopolis.news