У Рудках під час товариського матчу збирали кошти для сімей загиблих

http://leopolis.news/post/2275/u-rudkah-pid-chas-tovaryskogo-matchu-zbyraly-koshty-dlya-simey-zagyblyh

10/06/2019

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Цікавий поєдинок ветеранів викликав неабиякий інтерес. Під час футбольного матчу серед уболівальників збирали кошти для допомоги сім’ям загиблих учасників АТО із с. Сусолів – Івана Свідерського та Володимира Лева.

В результаті глядачі футбольного поєдинку в спеціальну скриньку накидали більше одинадцяти тисяч гривень. Ці кошти передані сім’ям, які на війні з агресором Московії втратили рідних.

Незважаючи на роки, ветерани обох команд показували неабияку футбольну майстерність, що викликала захоплення в уболівальників. У напруженому поєдинку перемогу здобули ветерани збірної України, за яку виступали відомі в минулому футболісти. Серед них, зокрема, Мирон Маркевич. Єдиний гол у ворота «Урагану» забив Владислав Ващук.

Учасники товариського матчу повезли додому різні сувеніри. Фірма «Йозера» для них виготовила горнятка з пам’ятним написом про матч, а ветерани «Урагану» для гостей-суперників – спеціальні відзнаки. У свою чергу голова ОТГ Іван Лозинський подарував Мирону Маркевичу ікону Рудківської Матері Божої, а ветеранів команди Підгайчик відзначив Подяками міської ради.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news