Двом студенткам Франкового вишу призначили стипендії імені В.М. Чорновола та імені М. С. Грушевського

http://leopolis.news/post/23660/dvom-studentkam-frankovogo-vyshu-pryznachyly-stypendi-imeni-vm-chornovola-ta-imeni-m-s-grushevskogo

23/06/2020

Зокрема, стипендію імені В.М. Чорновола отримала студентка магістратури факультету журналістики Віра Карпінська, інформує прес-центр університету.

«Думаю, моя нагорода – це, перш за все, заслуга факультету та Університету загалом, адже саме вони створюють умови для навчання та розвитку, забезпечують діяльність літгуртків, організовують конференції та інші професійні практики. А також не можу не сказати про людей, про нові знайомства у межах факультету, які змінюють і завжди відкривають нове. Стипендія для мене – це мотивація та поштовх вперед, оскільки вона посилює відчуття відповідальності і змушує ще більше працювати над собою», – ділиться своїми емоціями Віра Карпінська.

Другою стипендіаткою стала студентка 4-го курсу історичного факультету Христина Меренюк. Їй призначили стипендію імені М.С. Грушевського. «Вважаю, що існування іменних стипендій дає змогу розвиватися та справді заохочує до подальшої праці. Мені, як і будь-кому іншому, надзвичайно приємно отримати відзнаку за виконану роботу! І вже зараз у мене народжуються плани щодо свого наукового прогресу у майбутньому навчальному році», – зазначає Христина Меренюк і додає, що надзвичайно рада бути студенткою ЛНУ ім. Івана Франка: «історичний факультет став для мене особливим, а навчання в Університеті дало змогу розвинути себе в певних сферах, показало мої сильні сторони і виявило ті аспекти, над якими ще треба працювати».

Leopolis.news