У Самборі та Дрогобичі пройшли тренінги з молодіжного підприємництва

http://leopolis.news/post/26185/u-sambori-ta-drogobychi-proyshly-treningy-z-molodijnogo-pidpryemnyctva

05/08/2020

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Які існують основні бізнес-моделі, де шукати ресурси на власну справу, що потрібно для реалізації власної ідеї; як зрушити з місця на шляху від мрії до реалізації та як вдало вивчити потреби та бажання потенційних споживачів? На всі ці питання, учасники тренінгів шукали відповіді разом з бізнес-тренерками Надія Карплюк (Координатор напрямку проектної діяльності та фандрейзингу у ГО «Ліга діловіх та ПРОФЕСІЙНИХ жінок України») та Марія Бугаєнко (бізнес-тренер у IQholding).

Нагадаємо, що в рамках проекту передбачено триступеневу відбіркову систему навчання: тренінги, хакатон, п’ятиденний молодіжний «BissinessCamp». Загалом протягом двох днів було залучено 35 осіб з числа активної молоді Львівщини віком 16-24 роки, з яких на конкурсній основі будуть відібрані учасники другого етапу проєкту - дводенний хакатон. Під час хакатону наймотивованіші учасники тренінгів будуть розробляти власні бізнес-ідеї, готувати презентації та бізнес плани, а фіналісти на конкурсній основі будуть відібрані на участь у «BissinessCamp».

Проєкт реалізовує всеукраїнська громадська організація «Поруч» за підтримки відділу преси, освіти і культури Посольства США в Україні та сприяння відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації. Регіональним партнером виступає Фонд «Право і демократія».

Leopolis.news