logo
26/04
25/04
2 ...

Масковий режим та дезінфекція: львів'ян закликають дотримуватись карантину

10-08-2020 11:44457

Масковий режим та дезінфекція: львів'ян закликають дотримуватись карантину
Фото: умовне, автор: Роман Балук

Зважаючи на динаміку поширення коронавірусу у Львові, міська рада звертається до містян, а також до установ і закладів, які працюють в умовах карантину, з проханням неухильно дотримуватись його норм. Це, передусім, масковий режим, безпечна дистанція між людьми, дезінфекція у приміщеннях тощо.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Звертаємося до львів'ян з проханням максимально дотримуватись карантинних обмежень, бо це справді те, що може врятувати людське життя. Найперше, перебувати у приміщеннях, транспорті - у масках чи респіраторах, якомога частіше мити або дезінфікувати руки, дотримуватися соціальної дистанції, уникати скупчень людей, тому що людина може бути носієм вірусу, але при цьому, не мати жодних симптомів захворювання. Адже ризик можливого інфікування для всіх є однаковий», — зазначила Галина Слічна, заступниця міського голови й очільниця міського штабу протидії коронавірусу.

Зазначимо, станом на сьогоднішній ранок у Львові та на Львівщині підтверджено 10981 випадок інфікування коронавірусом. З них 2936 пацієнтів одужали, 305 — померли. За вчорашню добу лабораторні центри провели 635 ПЛР-тестів, з них 130 — позитивні (серед них 79 — львів'яни).

До слова, у Львові на антитіла до COVID-19 (методом ІФА) протестували близько 15 тисяч осіб. З них близько у 2 тисяч результат виявився позитивним.

Leopolis.news