logo
26/04
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
2 ...

У ПФК «Львів» провели повторне тестування на коронавірус

26-08-2020 21:361452

У ПФК «Львів» провели повторне тестування на коронавірус
Фото: pfclviv.com

Надійшли результати чергового ПЛР-тестування на коронавірус гравців, тренерського штабу та персоналу ПФК «Львів». За підсумками тестів нових захворювань у таборі команди не виявлено.

Про це повідомляє пресслужба Львівського клубу.

П’ятеро гравців та один представник тренерського штабу, у яких раніше підтвердили позитивні результати ПЛР-тестувань, продовжують режим самоізоляції. Ще одна підозра на захворювання не підтвердилась фактично. Решта команди поступово відновлює тренувальний процес.

«Дуже добре, що нам вдалося оперативно запобігти поширенню нових захворювань COVID-19 у команді. Ми зробили усе від себе залежне та вчасно перевели інфікованих на режим самоізоляції. Відтепер потроху повертаємось до тренувань та наполегливо готуємось до відновлення матчів чемпіонату України», – прокоментував ситуацію, яка склалася всередині клубу, генеральний директор ПФК «Львів» Андрій Паньків.

Нагадаємо, через виявлені позитивні результати ПЛР-тестувань у таборі «синьо-золотих левів» УПЛ довелося відкласти матч 1 туру Favbet ліги «Львів» – «Минай», який мав відбутися 22 серпня.

Leopolis.news