logo
26/04
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
2 ...

Цього тижня «Галичанка» змагатиметься за гандбольний Кубок України

10-09-2020 15:30850

Цього тижня «Галичанка» змагатиметься за гандбольний Кубок України
Фото: hcgalychanka.com.ua

Уже цього тижня, 12 – 13 вересня, львівська «Галичанка» змагатиметься за гандбольний Кубок України у Фіналі чотирьох у Броварах.

Про це повідомляє офіційний сайт «Галичанки».

Основним тестом на готовність «галичанок» до змагань став товариський спаринг з командою чоловічої Суперліги «СКА Львів», який відбувся наприкінці минулого тижня.  Гра вийшла дуже цікавою та бойовою, чемпіонки України продемонстрували справжній характер і запал до боротьби з будь-яким суперником, навіть якщо на майданчику – чоловіки.  Головний тренер «галичанок» Віталій Андронов оцінив гру та підбив підсумки.

«Насамперед ми дуже вдячні «СКА Львів», що вони погодилися з нами зіграти, для нас це дуже добре, оскільки ігрової практики бракує у зв’язку з карантинними обмеженнями.  Дякуємо хлопцям й за те, що грали коректно з нами, травми нам не потрібні.

Те, що ми хотіли зробити в цій грі, практично все виконали. Під час тренувань ми напрацьовували нові комбінації, ставили нові вимоги, які дівчата спробували втілити вже безпосередньо під час матчу.  Отож, у цій грі ми змогли багато зробити і повторити нові комбінації, єдине, що не вдалося, це пограти більше і в більшості, і в меншості, оскільки гра була коректною, відповідно, й вилучень було по одному на команду. Але фактично те, що задумували, спробували.  

Дівчата – молодці, добре боролися, старалися і показали, що загалом фізично готові, звичайно, ще трохи бракує взаєморозуміння в певних ігрових моментах, але ці взаємини ми можемо налагодити тільки більше граючи, тому з часом це прийде.

Шкода, що через ситуацію з коронавірусом, у нас так мало ігрової практики, але нічого, будемо виходити з цієї ситуації, і, я думаю, далі прогресуватимемо», – зазначив Віктор Андронов.

Leopolis.news