logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Брати Капранови розповіли, що робити з опитуванням Зеленського

20-10-2020 18:531835

Брати Капранови розповіли, що робити з опитуванням Зеленського
Фото: nk-online.tv

Відомі українські письменники, брати-близнюки Дмитро та Віталій Капранови на своїй сторінці у Facebook розповіли, що необхідно робити із загальнонаціональним опитуванням Зеленського.

«Що робити з так званим «опитуванням президента»? Для себе ми визначилися - треба підійти до столика з опитуванням, перевернути його, розкидати і порвати документи і Головне - не завдавати нікому ушкоджень! Якщо не буде бійки, вам не буде чого закинути - статус опитувальників невідомий, папери не є матеріальною цінністю, власник цього всього не визначений. Одним словом, не бійтеся, максимум, що вам світить - це розмова з поліцією. А їй спокійно поясніть, що ви припинили незаконну агітацію в день виборів. Ну і звісно - попрохайте друга зафіксувати весь процес на телефон та викладіть в інтернет як приклад для інших.

Якщо так зроблять іще 1000 людей, а головне - це стане інформаційним приводом - на опитуванні можна буде поставити хрест. Але, повторимо, нікого не бити!

Ну принаймні на нашій дільниця ми зробимо саме так. А ви?

У будь-якому випадку перепостіть це повідомлення - бо люди запитують: що робити. А робити можна і треба. Дякуємо», – пишуть Капранови.

Leopolis.news