logo
26/04
25/04
24/04
2 ...

За пів місяця ЛМР перерахувала понад 183 млн грн з бюджету розвитку

17-11-2020 10:381885

За пів місяця ЛМР перерахувала понад 183 млн грн з бюджету розвитку

З початку місяця Львівська міська рада перерахувала 183,4 млн гривень з бюджету розвитку, на потреби міста. 

Відповідні розпорядження опубліковані на сайті міської ради.

Найбільше коштів з бюджету розвитку надійшло департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, а саме 96,6 млн грн. З них 13,6 мільйонів для оплати виконаних робіт на об'єкті «Реконструкція вул. Хуторівки». 

Оплата виконаних робіт по капітальному ремонту зовнішнього освітлення пішохідних переходів, та виконанні роботи по будівництву велосипедної доріжки на просп. В. Чорновола, вул. Варшавській та вул. Замарстинівській обійшлися місту у 1,6 млн грн.

Також місто заплатило за виконані роботи за капітальний ремонт вул. Генерала В. Курмановича, а саме 9,7 мільйонів гривень.

Варто зазначити, з початку місяця Львівська міська рада внесла, з бюджету розвитку,  внески у статутний капітал ЛМКП «Львівводоканал» у сумі 48,6 млн грн, внески у статутний капітал ЛМКП «Львівтеплоенерго» у розмірі 23 млн гривень. 

Управління охорони здоров'я департаменту гуманітарної політики отримало з бюджету розвитку 14,2 гривень. Зокрема, внески у статутний капітал КНП «5-а міська клінічна лікарня м. Львова» становили 2,5 грн, внески до статутного капіталу КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» – 3 млн грн.

Для проведення невідкладних аварійно-відновлюваних робіт з виведення із аварійного стану окремих конструкцій елементів бетонних сходів основного пішохідного входу з вул. І. Миколайчука, 9 виділено 481 тис. грн, а будівництво злітно-посадкового майданчика гвинтокрилів у КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» – 31,9 тис. гривень.

Також місто перерахувало кошти у розмірі 487 тис. грн на капітальний ремонт приміщень під створення ангіографічної операційної та кабінету комп'ютерної томографії. Більше 500 тис. грн перерахували на капітальний ремонт із заміни ліфтового обладнання ліфта Комунального некомерційного підприємства «3-я міська клінічна лікарня м. Львова» на вул. Я. Раппопорта,8. 

Окрім того, з бюджету розвитку перераховано кошти на охорону здоров'я у сумі 7,1 млн гривень на придбання обладнання для установ, облаштування приміщень під клініко-біохімічної лабораторії, капітальні ремонти та інше.

Управлінню освіти перерахували з бюджету розвитку 13,1 грн. Зокрема кошти всі кошти перерахували для оплат з виконаних робіт по капітальних ремонтах будівель, систем опалення, закупівлі обладнання та іншого. 

Департаменту економічного розвитку міська рада виділила 10,1 грн, з котрих 10 млн гривень як внесок до статутного капіталу ЛКП «Зелене місто», та 170 тис. грн як внесок до статутного капіталу ЛКП «Центр підтримки підприємництва». 

Районним адміністрація місто виділило на діяльність, а саме на капітальні ремонти житлових фондів, доріг та тротуарів та дворів та придбання предметів довгострокового користування та інше 27,6 млн гривень. Зокрема Сихівській районній адміністрації – 6,4 млн грн, Залізничній РА – 6,1 млн грн, Галицькій РА 5,1 млн грн, Шевченківській РА – 3,7 млн грн, Франківській РА – 5,2 млн грн, та Личаківській РА – 833 тис. гривень. 

Управлінню культури за пів місяця перерахували 3,6 млн гривень. Зокрема за ці кошти для придбання обладнання та реквізиту для театрів, ремонтних та реставраційних  робіт та інше. 

Департаменту розвитку перераховано 2,8 мільйонів грн. Зокрема як внесок у статутний капітал ЛКП «Львівське радіо» – 785 тис. 500 грн, ЛКП «Львівське конференц-бюро»- 300 тис. грн, ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» – 1,1 млн гривень, внесок КУ «Львівський молодіжний центр» – 600 тис. грн.

Також Львівська міська рада, перерахувала кошти з бюджету розвитку Управлінню охорони історичного середовища у сумі 3,5 млн грн, управлінню спорту департаменту гуманітарної політики – 2,7 млн грн, управлінню безпеки міста 2,5 млн грн, департаменту з питань поводження з відходами – 1,3 млн грн.

Юрій ЛУЖНИЙ, Leopolis.news