logo
26/04
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
2 ...

Матч Ліги націй між збірними України і Швейцарії скасовано – УАФ

17-11-2020 15:571898

Матч Ліги націй  між збірними України і Швейцарії скасовано – УАФ
Фото: Українська правда

Головний санітарний лікар кантону Люцерн відправляє збірну України з футболу на карантин, рішення про долю матчу Ліги націй має прийняти УЄФА.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на Швейцарську футбольну асоціацію в Twitter та УАФ.

Повідомляється, що після рішення лікаря, очікується інформація від Європейської футбольної асоціації.

Водночас Українська асоціація футболу офіційно заявляє, що УЄФА повідомив УАФ, що «у зв’язку з компетентним рішенням департаменту охорони здоров’я кантону Люцерн перевести на карантин усю делегацію національної команди України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія — Україна не може відбутися.

«Зауважимо, що й УЄФА, і Швейцарська асоціація футболу готові до проведення поєдинку, однак заборона місцевої влади перекреслює всі сподівання футбольних організацій провести гру.

Рішення щодо подальшої долі матчу прийматиме УЄФА», – йдеться у повідомленні.

Напередодні матчу зі Швейцарією ПЛР-тест на коронавірус ще трьох гравців збірної України з футболу Руслана Маліновського, Сергія Кривцова та Жуніора Мораеса дав позитивний результат. Хоча двоє футболістів «Шахтаря» вже перехворіли на коронавірус.

Зазначалося, що УЄФА зважає на цей факт і допускає Кривцова й Мораеса до гри, однак місцева влада проти участі гравців у командних подіях.

У рамках шостого туру Ліги націй збірна України 17-го листопада в Люцерні мала зустрітися зі Швейцарією.

 

Для того, щоб залишитися в елітному дивізіоні, підопічним Андрія Шевченка потрібна була перемога, нічия, навіть поразка з рахунком більше ніж 2:1, але тільки з перевагою в мінус один мяч.

Leopolis.news