logo
25/04
24/04
2 ...

Серіал про українських рятувальників «Виклик» за перший тиждень показу вийшов у лідери за переглядами

28-11-2020 18:401759

Серіал про українських рятувальників «Виклик» за перший тиждень показу вийшов у лідери за переглядами
Фото: Детектор медіа

За перший тиждень трансляції серіалу про рятувальників ДСНС, що стартував з понеділка на телеканалі «Україна», глядачі вже побачили перші вісім серій масштабного художнього проєкту про справжню школу виживання.

Про це повідомляє ДСНС.

«Виклик» увірвався в інформаційний простір, створивши чималий ажіотаж, а вибаглива аудиторія гідно оцінила актуальнісь та унікальність серіалу. Про це свідчать відповідні рейтинги, якими користуються телевізійники, щоб оцінити симпатії глядачів. Так, вже на старті «Виклик» вийшов в лідери по переглядам.

Нагадаємо, що серіал не тільки знайомить суспільство із особливостями роботи українських рятувальників, а й має важливу соціальну місію: вчить цінувати життя, боротися із несправедливістю, захищати усіх, хто потребує допомоги.

Тож, не пропустіть нові цікаві епізоди та захоплюючі історії порятунку  у будні з 17:10 до 19:00 на телеканалі «Україна».

Також нагадаємо, що для тих, хто не має можливості подивитися серію у реальному часі, усі епізоди оперативно виходять на YouTube каналі «Серіали України».

Leopolis.news