logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Шмигаль каже, що голови міст та ОДА підтримують карантинні обмеження щодо святкових заходів

02-12-2020 15:381488

Шмигаль каже, що голови міст та ОДА підтримують карантинні обмеження щодо святкових заходів

Голови міст обласного значення та голови обласних державних адміністрацій спільні у позиції щодо повної заборони або часткових обмежень стосовно діяльності святкових ярмарків.

 

Про це заявив прем’єр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету міністрів,інформує Урядовий портал.

«Думка регіонів для нас важлива, тому ми провели опитування щодо оптимальних карантинних заходів серед міських голів та очільників обласних державних адміністрацій», — сказав очільник уряду.

Як зазначив Шмигаль, уряд стосовно визначення таких карантинних заходів працював із асоціативними структурами, які об’єднують міські ради та громади.

Так, за словами прем’єра, голови міст та голови ОДА погодилися щодо необхідності або повної заборони, або введення часткових обмежень стосовно діяльності святкових ярмарків.

«Майже 90% опитаних міських голів підтримали повну заборону з проведення концертів. Водночас встановлення новорічної ялинки з низкою обмежень для відвідування підтримують майже 60% представників органів місцевого самоврядування», — зазначив Денис Шмигаль.

За його словами, Кабмін наразі напрацьовує найбільш збалансоване рішення стосовно можливого посилення карантинних обмежень. Згідно із законом, уряд повідомить про рішення за 7 днів до його запровадження або раніше.

Leopolis.news