Поліція Львівщини проводить масштабну кампанію з виявлення незаконних рубок (ФОТО, ВІДЕО)

http://leopolis.news/post/36038/policiya-lvivshchyny-provodyt-masshtabnu-kampaniyu-z-vyyavlennya-nezakonnyh-rubok-foto-video

21/01/2021

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Боротьба із незаконним вирубуванням лісів – це один із пріоритетних напрямків роботи поліції Львівщини. До відпрацювання задіяні співробітники територіальних підрозілів поліції, служб та підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, Управління патрульної поліції Львівської області та військовослужбовці Національної гвардії.

«Це масштабне відпрацювання, головною метою якого є виявлення фактів незаконної порубки лісу, а також перевезення та зберігання незаконно добутої деревини. Віпрацювання комплексне, проводиться у тісній взаємодії різними підрозділами поліції Львівщини та Національної гвардії України і триватиме кілька днів. Протягом лише однієї, першої, доби виявлено близько двохсот нечипованих колод дерев різних порід. У всіх випадках працюють слідчо-оперативні групи, проводиться правова кваліфікація і встановлюються особи, причетні до скоєння злочинів», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Leopolis.news