logo
26/04
25/04
2 ...

Співробітники ЛНМУ провели фахову наукову школу «Репродуктивне здоров’я від А до Я»

22-06-2021 14:43771

Співробітники ЛНМУ провели фахову наукову школу «Репродуктивне здоров’я від А до Я»
Фото: відділ комунікації і промоції ЛНМУ ім. Данила Галицького

У межах Львівського медичного форуму кафедра акушерства гінекології та перинатології ФПДО ЛНМУ імені Данила Галицького днями провела фахову школу «Репродуктивне здоровя від А до Я».

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції ЛНМУ імені Данила Галицького.

Захід був присвячений найбільш актуальним проблемам акушерства та гінекології. Учасники обговорили такі пріоритетні завдання в роботі лікарів-гінекологів, як збереження репродуктивного здоров‘я жінок, профілактика порушень репродуктивної функції, ускладнень вагітності та збереження якості життя пацієнток.

Під час заходу завідувач кафедри акушерства гінекології та перинатології ФПДО нашого Університету, професор Віра Пирогова, працівники кафедри професор Сергій Шурпяк та доцент Ігор Козловський представили сучасні світові дані стосовно діагностики та лікування репродуктивних порушень згідно з позицією доказової медицини. Окрему увагу було приділено особливостям надання медичної акушерсько-гінекологічної допомоги в період пандемії коронавірусної інфекції.

Участь у конференції взяли колеги-науковці з інших міст України – професори Валентина Квашенко (Київ), Світлана Геряк (Тернопіль), Ольга Грищенко (Харків), Олена Кравченко (Чернівці), які поділилися  цікавими науково-практичними кейсами.

До роботи фахової наукової школи долучилися практикуючі лікарі акушери-гінекологи з багатьох міст Західної України, які отримали  нові знання та відповіді на актуальні запитання. Отримана інформація  буде використана для вдосконалення практичної роботи та покращення надання медичної допомоги пацієнтам.

Leopolis.news