Вибори до Ради: Разумкова найбільше здивували мажоритарники на Львівщині

http://leopolis.news/post/4785/vybory-do-rady-razumkova-naybilshe-zdyvuvaly-majorytarnyky-na-lvivshchyni

25/07/2019

Про це керівник партії Дмитро Разумков розповів у інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передає Gazeta.ua.

«Найбільше здивували, мабуть, ті, хто виграв у Львівській області. Їм було, мабуть, важче всього, бо туди кинули великі ресурси й «Голос», й «Європейська солідарність». Тим не менш, хлопці молодці. І в нас непоганий результат у Львівській області загалом», — сказав керівник «Слуги народу».

У Донецькій і Луганській областях зберігся вплив «Опозиційної платформи — За життя», що не дало мажоритарникам можливості отримати «результат, на який вони заслуговують», зазначив Разумков.

«Але і на Донбасі ми показали достройний результат, і впевнений, що він був би кращим, якби виборча кампанія була трохи довшою. Тоді ми б змогли більше донести інформації про себе про партію. Зауважче, що у нас став кращим результат на західній Україні, у Львові. Ми і під час президентської кампанії казали, що нам не вистачило часу про себе розповісти. Головне, що ми зберегли ту практично "зелену" карту України, яка була на президентських», — сказав він.

Найбільше округів у Львівській області виграли самовисуванці — 4, від партії «Голос» — 3, від ЄС та «Слуги народу» — по 2, «Самопоміч» — 1.

У Донецькій області мажоритарники від «Слуги народу» не виграли жодного округу, у Луганській — один.

ЦВК опрацювала 99,85% протоколів, до Ради проходить «Слуга народу», «Опозиційна платформа — За життя», «Батьківщина», «Європейська солідарність», «Голос».

Leopolis.news