logo
25/04
24/04
2 ...

Учора піротехніки ДСНС Львівщини вилучили мінометну міну та артилерійський снаряд

27-07-2019 11:14993

Учора піротехніки ДСНС Львівщини вилучили мінометну міну та артилерійський снаряд
Фото: ДСНС

У п’ятницю піротехніки управління ДСНС у Львівській області вилучили та знищили мінометну міну та артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

26 липня о  12:30 піротехнічна  група 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучила та знищила встановленим порядком 81 мм мінометну міну часів ІІ Світової війни. Боєприпас виявили в с. Обидів Кам’янка-Бузького району в полі під час проведення земляних робіт.

Цього ж дня о 19:00 піротехнічна група 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучила та знищила встановленим порядком 76 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Боєприпас виявилипоблизу с. Бовдури Бродівського району місцеві мешканці під час випасання худоби на пасовищі.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами.

Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі їх не можна чіпати. Не намагайтеся самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.

Leopolis.news