ТСК з контролю за західним озброєнням провела засідання за участі представників Міноборони

http://leopolis.news/post/69778/tsk-z-kontrolyu-za-zahidnym-ozbroennyam-provela-zasidannya-za-uchasti-predstavnykiv-minoborony-

17/08/2022

Про це повідомив секретар комісії Тарас Батенко.

Членам комісії представили механізми контролю за західним озброєнням. Сюди входить логістика, облік, розподіл і подальший моніторинг.

За словами Батенка, ключовим завданням ТСК – стати допоміжним органом для оборонного сектору держави, в тому числі через різні законодавчі ініціативи.

Україна відкрито та прозоро працює з допомогою, яку нам надають наші союзники, а тому члени ТСК також комунікують з військовими аташе наших країн-партнерів.

«Наш ворог – росія, не полишить спроб дискредитувати наших захисників, підірвати довіру союзників, які надають багатомільярдну допомогу Україні та українцям. Левова частка того, що обговорюється на комісії, з очевидних причин не може бути публічною, а відтак стати надбанням нашого ворога, але ми повинні запевнити наших союзників, що вся, надана Україні, допомога потрапляє чітко за адресою і нещодавні тактичні успіхи наших захисників тому найкраще підтвердження», – зазначив Батенко.

Leopolis.news