logo
02/05
01/05
30/04
29/04
26/04
25/04
2 ...

У парламенті півтора року не можуть розглянути невідкладний законопроєкт Зеленського

16-10-2022 11:371319

У парламенті півтора року не можуть розглянути невідкладний законопроєкт Зеленського
Фото: censor.net.ua

Минуло вже півтора року з моменту реєстрації «невідкладного» президентського законопроєкту про ліквідацію ОАСК. Відтоді законопроєкт жодного разу не поставили навіть у порядок денний комітету.

Про це у Facebook повідомляє голова правління Фундації DEJURE Михайло Жернаков, інформує Цензор.НЕТ.

«Сьогодні виповнюється півтора року з моменту реєстрації «невідкладного» президентського законопроєкту про ліквідацію ворожого ОАСК.

Суду, який в промислових масштабах штампує антиукраїнські рішення.

Суду, з квартири голови якого НАБУ вилучили 5 млн доларів готівки.

Суду, який за свідченнями Секретаря РНБО Данілова намагався на початку повномасштабного вторгнення повернути в крісло президента Януковича.

Півтора року тому Президент Зеленський сказав «Досить сейфів, набитих мільйонами готівки... або очікування чергових записів скандальних розмов з кабінетів суддів, які думають, що переважують усе в нашій країні», - написав Жернаков.

Він зазначає, що відтоді законопроєкт жодного разу не поставили навіть у порядок денний комітету.

«Із цих 18 місяців більше 7 триває повномасштабна війна з РФ. Їй ОАСК підігравав не раз - і зупинкою реформ в Армії, і скасуванням декомунізації, забороною переіменування УПЦМП, і ще багато чим. Але зараз, уже під час повномасштабної війни, офіційні особи Офісу Президента відверто заявляють, що ліквідація ворожого суду - «не на часі». Бо подумаєш, національна безпека. Подумаєш, десятки і сотні тисяч смертей і скалічених доль. Мати купку підконтрольних відморозків у мантіях - важливіше. Не вкладається в голові», - додав Жернаков.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news