Правоохоронці затримали 25-річного мешканця Золочева, який пограбував жінку на вулиці

http://leopolis.news/post/78529/pravoohoronci-zatrymaly-25-richnogo-meshkancya-zolocheva-yakyy-pograbuvav-jinku-na-vulyci

17/01/2023

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці негайно прибули на місце події. Як встановили поліцейські, на вулиці на жінку напав невідомий чоловік та незаконно заволодів сумочкою потерпілої, в якій були грошові кошти, мобільний телефон та інші цінні речі. Вже невдовзі неподалік від місця події правоохоронці виявили чоловіка, причетного до скоєння злочину.

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Поліцейські встановили особу зловмисника, 25-річного місцевого мешканця, та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази у нього вилучено.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news